Wie Wat Waar Wanneer Waarom …

Wie: Mijn naam staat in de titel en mijn achternaam in het adres van de website.
Wat: Een blog voor kleine kunst samen met een portfolio, wat foto’s en later meer … ?
Waar: Voorlopig rond het huis, maar ik heb al verschillende verzoeken gekregen.
Wanneer: Met dank aan Matthijs heb ik op mijn website een blog gekregen. Mijn verjaardag 7 oktober 2012 is de startdatum van de blog, alle items zijn zo goed mogelijk gedateerd.
Waarom: Een aantal jaren geleden kreeg ik problemen aan mijn ogen, die waren gedeeltelijk gerelateerd aan mijn werk en aan intensief computer gebruik. Het advies: ik moest een hobby buiten mijn computer zien te vinden zoals lopen, fietsen, sporten of zo iets. Dat was niet helemaal op mijn lijf geschreven dus begon ik maar met het zoeken met de metaaldetector. Ik wilde echter ook een thuis hobby(s) waarbij je echt je creativiteit en twee rechterhanden nodig had. Vroeger heb ik al veel geknutseld en het duurde niet lang voor ik weer mijn draai gevonden had.

  • De buren (familie Sprick) had  foto’s genomen van wat ik in glas-en-lood gemaakt had. Ik heb daarna een paar keer om de foto’s gevraagd, maar dat bleek moeilijk op te sturen, te vinden of zo iets te zijn. Nu hadden we ze al een keer voor het eten van ratatouille uitgenodigd met als voorwaarde dat de groenten daarvoor in de kas klaar zouden moeten zijn. Ze zijn dus wezen eten en hadden een enveloppe bij zich met daarin een paar foto’s op groot formaat. De enveloppe was mooi beschreven met allerlei toepasselijke teksten hiervan heb ik dus een foto gemaakt.