Een mooie ruimte om het bier te maken was al vanaf het begin de bedoeling. In de garage is het maar een beetje behelpen, je hebt nergens een plekje om je spullen op te bergen en om het goed schoon te maken. Dus hebben we de zolder voor een deel ingericht als bier brouwerij. Dat had echter wel wat voeten in de aarde de zolder moest namelijk eerst worden opgeknapt en opgeruimd. Je weet in de loop der tijden aardig wat te verzamelen.
Voor het bierbrouwen heb je veel stroom nodig, er moest een extra groep worden aangelegd, extra stopcontacten en veel verlichting. Een keukenblok van RVS om alles schoon te maken. Gelukkig is de verwarming dichtbij zodat we een afvoer, warm en koud water bij de hand hadden. Voor de afzuiging van de waterdamp bij het bierbrouwen hebben we een grote RVS afzuigkap geplaatst. Op de betonnen grond een linoleum vloer met opstaande randen. Dan kan er een ‘ongelukje’ gebeuren zonder lekkage als gevolg. De gipsen wanden hebben we bedekt met witte tegeltjes. We hopen dat we op deze manier zo hygienisch mogelijk kunnen werken en dat alles na afloop zo goed mogelijk schoon gemaakt kan worden.